Camp Scandinavia søker ortopediingeniør som produktspesialist

6 mars 2024
Camp Scandinavia er en familieeid virksomhet i stor vekst og er et av Nordens ledende firma innen ortopeditekniske produkter. Camp Scandinavia har en meget tett kundedialog og utvikler samt produserer egne produkter i samarbeid med kundene.

Til teamet av engasjerte og dyktige medarbeidere søker vi nå en ny produktspesialist til å styrke posisjonen på markedet innen salg til ortopediske verksteder, sykehus og rehabiliteringsinstitusjoner.

Du vil rapportere til Camp Scandinavias salgssjef, som du vil ha en tett dialog med. Når du ikke er på reise, vil du ha kontor i våre lokaler på Billingstad utenfor Oslo.

Jobben

Som Produktspesialist hos Camp Scandinavia vil dine arbeidsoppgaver være varierende. Du planlegger selv en stor del av din hverdag med kundebesøk, oppfølgning og rapportering, og det kreves derfor at du er strukturert, pliktoppfyllende og har en proaktiv tilnærming.

Du vil til en viss grad overta en veletablert kundeportefølje, men det blir din jobb å bygge opp egne relasjoner og skape ytterligere vekst.

Dine primære kunder vil være ortopediske verksteder samt i noen grad sykehus, bandagist butikker og rehabiliteringsinstitusjoner i hele det norske markedet. Du må derfor regne med noe reisevirksomhet og overnattinger. Dessuten deltar du i salgsmøter, messer etc.

Profil

I rollen som produktspesialist hos Camp Scandinavia forventer vi at du er utdannet som ortopediingeniør med noen års erfaring. God innsikt i organiseringen av den ortopeditekniske bransjen og norske sykehus regnes som en stor fordel. En stor entusiasme som gjør at du brenner for verdiskapende og kundefokuserende relasjoner er et krav. Har du erfaring med salg, er det en fordel.

Som person kan man si om deg:

• Serviceinnstilt og positiv

• Selvstendig og strukturert

• Skaper gode relasjoner

• Gode samarbeidsevner

• Fleksibel og bidrar til å skape et velfungerende team

 

Språklig er du god i norsk og engelsk, både i skrift og tale.

Vi legger stor vekt på din faglige kompetanse og ditt engasjement

Camp Scandinavia tilbyr fleksibilitet i forhold til arbeidstider og gode muligheter for personlig og faglig utvikling blant dyktige kollegaer. Samtidig vil du tilbys utdanning innen salg. Stillingen lønnes iht. kvalifikasjoner og utdanning. Vi har privat helseforsikring, bilordning samt gode pensjonsordninger og forsikringer.

Vi hører gjerne fra deg Har du spørsmål til jobben, er du velkommen til å kontakte salgssjef Anders Jemth på telefon +46 704 50 50 85

Søknad og CV sendes til vår HR sjef Max Giese på: max.giese@allardsupport.com