Seminarer og kurs

Under rådende omstendigheter er det ikke mulig for oss å gjennomføre våre seminarer om Allard AFO eller for andre produkter i vårt sortiment. Vi kan imidlertid tilby deg individuelle produktvisninger digitalt via TEAMS eller andre digitale kanaler. Om du er intressert i et spesielt produktområde, og ønsker å komme i kontakt med noen av våre produktspesialister, ber vi deg kontakte oss på 23 23 31 20 eller info@camp.no.

Utdanning er en viktig del av Camp Skandinavias virksomhet. Hensikten med våre seminar er å vise ulike løsninger og muligheter som kan bidra til å gi deg som arbeider i team nye inntrykk, ideer og verktøy som igjen fører til et vellykket behandlingsresultat. Camp Skandinavias foredrag kan f.eks. bygge på case-beskrivelser som synliggjør løsninger for ulike behov. En av våre mest populære utdanninger er våre seminar med fokus på normalt gangmønster i kombinasjon med produktene innen Allard AFO. Disse gjennomføres i samarbeid med fysioterapeut Jessica Parnevik-Muth.

Nedenfor er annonser for kommende seminar. Klikk på seminaret du er interessert i for mer informasjon. Her kan du også registrere deg.

For øyeblikket er det ingen planlagte seminarer.