To nye serier med tekstile ryggortoser!

7 des. 2020

Smerter og problemer i korsryggen er et veldig vanlig problem, og det påvirker livskvaliteten vår. En ryggortose kan være en del av behandlingen og rehabiliteringen. Camp Scandinavia har et komplett sortiment korsetter og ryggbelter for ulike diagnoser og formål. Nå lanserer Camp to nye serier tekstile ryggortoser!

ELCROSS®LUX er en serie medium-stabile ryggortoser laget i det innovative ”Resistex® Carbon”-materialet som holder kroppen sval og god. Materialet er antistatisk, har temperaturregulerende egenskaper, transporterer bort fuktighet fra kroppen og er Øko-Tex 100 sertifisert. I serien finnes fem ulike ryggortoser for ulike diagnoser og behov.

Camp® ONE er en serie stoffkorsetter i tre ulike høyder, laget i et stabilt og slitesterkt materiale. Korsettene kan tilpasses til ønsket kompresjon og stabilitet med sine doble drabånd og innsydde plastspiler. De har dessuten åpne kanaler for 2 ekstra stabile og formbare skinner i ryggen (vedlagt i forpakningen). Materialet sin fleksibilitet gir stor føyelighet som gjør at modellene passer for både rett og innsvingt figurtype. Materialet i Camp®ONE er uten latex.

Gå inn på vår hjemmeside for mer informasjon: www.camp.no/produkter/ryggortoser