Vi vil først takke alle de som i løpet av det seneste året har gitt oss tilbakemeldinger og forslag til forbedringer gjennom spørreundersøkelser og ikke minst direkte til våre produktspesialister og kundesupport. Spørreundersøkelsene viser at begge står høyt i kurs på både service og kompetanse. Dette gir oss inspirasjon til fortsatt å satse på menneskene som arbeider i organisasjonen. Vi forstår at dere som kunder setter pris på personlig service og et høyt faglig nivå hos deres leverandører! Vi vil fortsatt ha stort fokus på kvalitetssystemet og derigjennom forsøke å finne ut hva som er viktigst for deg som kunde.

Etter å ha vært på markedet over 20 år og blitt produsert i over en million enheter, har ToeOFF familien nå blitt så stor at vi har valgt å kalle disse produktene for Allard AFOs.

Vi har nå lansert en egen hjemmeside: www.allardafo.com. Her vil man blant annet finne historiene bak produktene samt 40 grunner for å velge våre produkter. Vi vil også i 2018 introdusere nye Allard AFO produkter.

I tillegg til vår sterke satsning på produkter til nevrologiske skader, videreutvikling av Elements Body og lansering av nye myke ortoser, startet vi i 2017 også med ortoser for diabetes sårbehandling. Med lanseringen av den helt nye
SBi Walkeren har vi nå en komplett serie med ankel/fot-ortoser og avlastningssåler fra den anerkjente produsenten Salvatelli Srl.

”Support for better life”

© 2018 Camp Scandinavia • All Rights Reserved