Camp Scandinavia i utvikling!

Personale
I løpet av høsten 2018 har vi gjort forsterkninger på salgssiden. Vi har økt med ytterligere produktspesialister i Sverige, Norge og Danmark. Bakgrunnen er å gi deg som kunde en bedre oppfølging, og ettersom vi nå har utvidet med ytterligere produktgrupper, så ser vi at tiden er inne for å ha mer ressurser ute på markedet. Vi håper at du som kunde setter pris på den utvidede servicen, og at produktspesialistene er velkommen til deg på besøk. Selvfølgelig kommer vi samtidig til å opprettholde vår kundeservice i respektive land, som med glede tar imot deres samtaler på respektive lokalt språk.


Kvalitet
Vi fortsetter vårt arbeide med vårt kvalitetssystem. Camp Scandinavia var ett av de første selskapene i vår bransje som fikk 9001:2015 sertifisering. Nå er vi i forkant igjen, og vår sertifisering er nå oppgradert til også å omfatte den nye ISO 13485:2016. Videre ligger vi i startfasen med de nye kravene som MDR kommer til å stille til oss, og vi kommer til å være klar i god tid før den overgangen. Nå er jo ikke selve sertifiseringen målet i seg selv, men det viktigste er å sikre at vi følger alle lover og forskrifter som finnes, samtidig som vi gir våre kunder en kvalitet som dere ser som en merverdi. Vi arbeider derfor videre med dette i 2019, og kommer blant annet til å gjennomføre nye kundeundersøkelser.


Nye produkter
På produktsiden har vi i løpet av høsten 2018 presentert en lang rekke nyheter. Innen produktgruppen Allard AFO lanserte vi ToeOFF® Flow. Denne har en lavere hælhøyde, økt fleksibilitet i sagittalplanet og en smidigere avrulling. Vi lanserte også en helt ny serie med rigide kneortoser fra selskapet VQ Ortho Care. Sortimentet har flere ulike OA-ortoser og et antall ligamentortoser med noen unike egenskaper. Alle disse produktene finnes i katalogen. I løpet av 2019 kommer vi til å presentere en rekke nye produkter innen ortosekomponenter, Allard AFO og ytterligere nyheter innen SOT-sortimentet for hender.

Alt dette gjør vi for å bidra til:

”Support for better life”

© 2020 Camp Scandinavia • All Rights Reserved